Terugblik Captains Dinner Veiligheid

Dutch Innovation Factory, mei 2017 te Zoetermeer 

Aanmelden Captains Dinner Veiligheid 2018

December 2018
Locatie n.b.t.m.
Hét Captains Dinner Veiligheid is hét ontmoetingsmoment in het jaar waar we samen met u de tijd nemen voor inspirerende ontmoetingen om elkaar (beter) te leren kennen voor een veilige samenleving. Een moment om samen te reflecteren, om vooruit en naar buiten te kijken en elkaar te vinden in de gezamenlijke opdracht om onze veerkrachtige, democratische en rechtvaardige veilige samenleving vorm te geven.

Wilt u gegarandeerd zijn van een plaats tijdens het Captains Dinner Veiligheid in december 2018 en maakt u onderdeel uit van de brede top van OOV-Nederland, haar maatschappelijke stakeholders op bestuurlijk niveau, kennisinstellingen en/of de wetenschap? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in en u ontvangt per ommegaande uw bevestiging. Indien u niet tot de doelgroep behoort, ontvangt u hierover spoedig bericht.
Aanmelden Captains Dinner Veiligheid 2018, €195,00 excl. btw p.p. inclusief dinner arrangement. Leden van het BlomBerg Bestuurdersnetwerk ontvangen voorrang bij aanmelding. Het aantal plaatsen is beperkt. Vol is vol.
[[[["field13","contains","Anders, namelijk..."]],[["show_fields","field14"]],"and"]]
1
Organisatienaam
PostadresStraat en huisnummer
Postcode
Plaatsnaam
Geslacht
Titel
Voornaam
Voorletters
Achternaam
Functie
Telefoonnummer
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Lid worden van het BlomBerg Bestuurdersnetwerk?
Mobiliseer uw bestuurlijk lef en geef optimaal invulling aan uw maatschappelijke opgave. Wordt kosteloos lid van het BlomBerg Bestuurdersnetwerk. U brengt uw persoonlijke expertise in, toetst uw dilemma’s bij collega-bestuurders en professionals. In ruil ontvangt u visie, kennis, inspiratie en waardevolle leerervaringen.