Aanmelden

Alle beschikbare plaatsen zijn inmiddels ingevuld. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de bijeenkomst!
Heeft u vragen?
Neem dan contact op met het BlomBerg Instituut: 073 - 684 25 25 of info@blomberginstituut.nl.
De Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio is hét jaarlijkse ontmoetingsplatform voor veiligheidsregio’s en stakeholders zoals landelijke, regionale en lokale overheden, nationale politie, defensie, justitie, publieke gezondheid, vitale sectoren, maatschappelijke partners, zorg, wetenschap en bedrijfsleven..

Om de interactie en dialoog tussen veiligheidsregio’s en stakeholders te borgen is het aantal plaatsen beperkt en worden deze plaatsen evenwichtig verdeeld over de deelnemers. Zo kunt u rekenen op een multidisciplinaire gastenlijst en volop ruimte voor ontmoeting en nieuwe inzichten door het interactieve en inspirerende karakter.

Aanmelden
Bent u werkzaam binnen het veiligheidsdomein, een (semi-)publieke cq. overheidsorganisatie, een zorg-, onderwijs- of kennisinstelling of binnen de vitale infrastructuur? Schrijf u dan in via onderstaand formulier en u ontvangt per ommegaande uw deelnamebevestiging en factuur.

Investering
Om de bijeenkomst te kunnen verwezenlijken, bedraagt uw investering € 295,- excl. btw. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, een verzorgde lunch en feestelijke borrel.

Verhinderd?
U kunt uw deelname schriftelijk annuleren tot 3 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Wij berekenen u dan € 55,- (excl. btw) administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uw collega kan u uiteraard zonder bijkomende kosten vervangen.
Aanmelden Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio 2018
""
1
Organisatienaam
no-icon
PostadresStraat en huisnummer
no-icon
Postcode
no-icon
Plaatsnaam
no-icon
Geslacht
Titel
no-icon
Voornaam
no-icon
Voorletters
no-icon
Achternaam
no-icon
Functie
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Kortingscodei.v.t.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Note
In het geval u adviseur of aanbieder bent van diensten of producten voor de OOV-sector en haar stakeholders, gelieve ons via info@blomberginstituut.nl een verzoek voor deelname te sturen. Graag informeren wij u over de (on-)mogelijkheden.
Hotelarrangement
Wilt u de Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio ontspannen en zonder files starten? Maak dan gebruik van het hotelarrangement op 11-12 maart in Parkhotel Putten. U overnacht in een Standaard of een Comfort kamer voor het speciale tarief van € 69,50 per kamer. Dit is inclusief ontbijtbuffet en exclusief toeristenbelasting à € 1,09 per persoon. Deze prijzen gelden op basis van beschikbaarheid.

Reserveren o.v.v "Blomberg Instituut" via www.hofvanputten.nl of 0341-461850. 
Lid worden van het BlomBerg Bestuurdersnetwerk?
Mobiliseer uw bestuurlijk lef en geef optimaal invulling aan uw maatschappelijke opgave. Wordt kosteloos lid van het BlomBerg Bestuurdersnetwerk. U brengt uw persoonlijke expertise in, toetst uw dilemma’s bij collega-bestuurders en professionals. In ruil ontvangt u visie, kennis, inspiratie en waardevolle leerervaringen.